Τορίνο: Απέλυσε τον προπονητή Τζιαμπάολο

Η Τορίνο προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας Μάρκο Τζιαμπάολο εξαιτίας της κακής πορείας στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Τορίνο: Απέλυσε τον προπονητή Τζιαμπάολο

H κακή φετινή πορεία της Τορίνο στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε συνέπεια να πληρώσει το μάρμαρο ο Μάρκο Τζιαμπάολο. Ο 53χρονος προπονητής αποτελεί επισήμως παρελθόν από την ομάδα, η οποία ανακοίνωσε σήμερα (18/1) την απόλυσή του.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει για το θέμα επί λέξει:

«Η Τορίνο FC ανακοινώνει ότι απάλλαξε τον Μάρκο Τζιαμπάολο από τα καθήκοντα του προπονητή στην πρώτη ομάδα. Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Τζιαμπάολο και το επιτελείο του για τον επαγγελματισμό και τη δέσμευση που επέδειξαν αυτούς τους μήνες στην γκρανάτα».

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως η ιστορική Τορίνο μάχεται για τη σωτηρία της στη Serie A. Η ομάδα του ιταλικού Βορρά βρίσκεται στη βαθμολογία εντός της ζώνης του υποβιβασμού, στη 18η θέση με 13 βαθμούς σε 18 αγώνες, έχοντας χάσει τα μισά ματς (2 νίκες - 7 ισοπαλίες - 9 ήττες). Απέχει ταυτόχρονα έναν βαθμό από την ουραγό της κατάταξης Κροτόνε (12 β.).

Τέλος, επικρατέστερος διάδοχος του Τζιαμπάολο στον πάγκο της Τορίνο είναι ο 47χρονος πρώην προπονητής των Ουντινέζε και Τζένοα, Νταβίντε Νίκολα.