Ρόμα: Σε καραντίνα ο Νικολό Τζανιόλο

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο μεσοεπιθετικός της Ρόμα, Νικολό Τζανιόλο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Ρόμα: Σε καραντίνα ο Νικολό Τζανιόλο

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα την τρέχουσα σεζόν για τον Νικολό Τζανιόλο της Ρόμα, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε τεστ που έγινε στον σύλλογο για το κορονοϊό. Το σχετικό θέμα αποκάλυψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δήλωσή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Καλησπέρα σε όλους, δυστυχώς διαγνώσθηκα θετικός στην Covid-19, μετά το τελευταίο τεστ που έγινε σήμερα το πρωί. Είμαι καλά. Δεν έχω συμπτώματα, αλλά προφανώς άρχισα αμέσως την καραντίνα. Ελπίζω να επιστρέψω στην Τριγκόρια το συντομότερο δυνατό. Μέχρι τότε θα ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου από το σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 21χρονος στο Instagram.

Ο Νικολό Τζανιόλο, που έχει συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι» ως το καλοκαίρι του 2024, δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί την φετινή αγωνιστική περίοδο με την φανέλα των Ρωμαίων, καθώς από τον περασμένο Σεπτέμβρη παραμένει εκτός λόγω ρήξης χιαστού. Ο παίκτης συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ η επανεμφάνισή του στα γήπεδα αναμένεται τον Απρίλη.

Δείτε το μήνυμα του ποδοσφαιριστή: