Η απάντηση του Βιδάλ για το αν φίλησε το σήμα της Γιουβέντους (vids)

Ο Αρτούρο Βιδάλ πήρε θέση μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα... παιχνίδια της κάμερας που τον απεικόνισαν να φιλάει το σήμα της Γιουβέντους στο ντέρμπι με την Ίντερ.

Η απάντηση του Βιδάλ για το αν φίλησε το σήμα της Γιουβέντους (vids)

Στα… παιχνίδια της κάμερας και στον σάλο που προκλήθηκε (δεν ήθελε και πολύ) απάντησε ο Αρτούρο Βιδάλ, αναφορικά με το αν φίλησε ή όχι το σήμα της Γιουβέντους, στο ντέρμπι της νυν ομάδας του Ίντερ κόντρα στους «μπιανκονέρι».

Ο Χιλιανός μέσος, ο οποίος πριν μετακομίσει από την Μπαρτσελόνα στην Ίντερ είχε κάνει τρομακτικές εμφανίσεις με τη Γιουβέντους, είχε ένα τετ α τετ με τον πρώην συμπαίκτη και καλό του φίλο Τζιόρτζιο Κιελίνι και τον φίλησε στην αριστερά πλευρά του στήθους του, εκεί που βρίσκεται το σήμα της Γιουβέντους. Μα ακριβώς εκεί...

Πολλοί το πήραν ως μία μυστική κίνηση, ότι παρά το ότι παίζει στην Ίντερ δεν ξεχνά τη Γιουβέντους και τα αισθήματά του προς αυτήν, ωστόσο ο ίδιος έδωσε την απάντησή του και φυσικά είναι λογικότατη.

«Ήταν μια κίνηση στοργής προς τον αδερφό μου, δεν φίλησα το σήμα. Δεν θα είχα ποτέ πρόθεση να φιλήσω κάποιο άλλο σήμα. Ήταν για τον Κιελίνι με τον οποίο έζησα τρομερά χρόνια και έχουμε εξαιρετική σχέση», είπε ο Βιδάλ.

Ο Βιδάλ μάλιστα σκόραρε το πρώτο γκολ της Ίντερ στη νίκη με 2-0 επί της Γιουβέντους.