Χιχόν - Μπέτις 0-2: Το καταφανέστατο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Τσούμιτς (vid)

Παρατράγουδα με τη διαιτησία συμβαίνουν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Δείτε το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Νίκολα Τσούμιτς στο ματς της Σπόρτινγκ Χιχόν με τη Μπέτις.

Χιχόν - Μπέτις 0-2: Το καταφανέστατο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Τσούμιτς (vid)

Η Σπόρτινγκ Χιχόν υποδέχτηκε τη Μπέτις για Copa del Rey και στη σύνθεση της είχε τον Νίκολα Τσούμιτς που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Ανδαλουσίας επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0, αλλά στη Χιχόν έχουν φρικτά παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Πρωταγωνιστής της φάσης για την οποία έγινε πολύ μεγάλη κουβέντα ήταν ο Νίκολα Τσούμιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ που ανήκει στον Ολυμπιακό βρέθηκε μία ανάσα από το γκολ, αλλά η μπάλα δεν πήγε στα δίχτυα, διότι ο αντίπαλος του την σταμάτησε με το χέρι. Ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν έδειξε την άσπρη βούλα και αυτό ξεσήκωσε τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Στο ίδιο ματς, πάντως δόθηκε πέναλτι υπέρ της Μπέτις, η οποία πήρε τη νίκη. Λάθη από τη διαιτησία συμβαίνουν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Ο Τσούμιτς μάλιστα ανάρτησε τη συγκεκριμένη φάση στα social media για να δείξει ότι ένα πεντακάθαρο πέναλτι δεν του δόθηκε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το καταφανέστατο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Νίκολα Τσούμιτς…