Ζιντάν: «Δεν ήταν αποτυχία ο αποκλεισμός από τον τελικό του Σούπερ Καπ...»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν δέχθηκε ως αποτυχία την ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον ημιτελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ επισείοντας τον κίνδυνο να ...πεταχθεί η σεζόν 

Ζιντάν: «Δεν ήταν αποτυχία ο αποκλεισμός από τον τελικό του Σούπερ Καπ...»

Η απώλεια του πρώτου τίτλου της σεζόν κι η αδυναμία υπεράσπισης των μισών περσινών κεκτημένων έφεραν σε θέση... κατηγορούμενου τον Ζινεντίν Ζιντάν που αντέδρασε μετά την ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στην Μάλαγα, στον δεύτερο ημιτελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ (2-1).

Ο Γάλλος τεχνικός αρνήθηκε να χαρακτηρίσει το αποτέλεσμα αποτυχία, δείχνοντας εκνευρισμένος από τις συνεχείς ερωτήσεις, σχετικά, κάνοντας τη δική του, ρητορική προς τους δημοσιογράφους: «Τι θέλετε; Να πετάξουμε την σεζόν;»

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Τι θέλετε, να εγκαταλείψουμε τη σεζόν; Θα υπάρχει περισσότερος εξωτερικός θόρυβος, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Δεν είναι αποτυχία, γιατί προσπαθήσαμε...».

Όσο για το ματς δήλωσε ότι χάθηκε στο πρώτο μέρος που οι Βάσκοι σκόραραν δις: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο, δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Σκόραραν δύο γκολ στις δύο ευκαιρίες που είχαν. Αυτό είναι δύσκολο. Κάναμε καλύτερο δεύτερο ημίχρονο. Δεν διαβάσαμε καλά το πρώτο μέρος».

Όσο για την κριτική προς τον Εντέν Αζάρ, τον κάλυψε εκ νέου: «Δεν νομίζω ότι ο κόσμος κουράστηκε με τον Αζάρ. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί με αυτόν. Σήμερα δεν ήταν απλά ο εαυτός του. Τα πήγε καλά στο δεύτερο ημίχρονο».