Μίλαν: «Σφήνα» για δανεισμό του Τομόρι

Ο Φικάγιο Τομόρι θα δοθεί δανεικός για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ και της Τσέλσι. Δυνατά η Μίλαν για την απόκτησή του.

Μίλαν: «Σφήνα» για δανεισμό του Τομόρι

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν υπολογίζει τον Φικάγιο Τομόρι, μολονότι η Τσέλσι ανανέωσε το συμβόλαιό της μαζί του, έως το καλοκαίρι του 2024. Μετά την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα δεν είναι στα πλάνα του Λάμπαρντ για τη βασική ενδεκάδα των «μπλε» και θα δοθεί δανεικός έως το τέλος της σεζόν.

Ο 23χρονος Καναδός κεντρικός αμυντικός είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν και η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου αποφάσισε να του επεκτείνει το συμβόλαιο για επιπλέον δύο χρόνια.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ενώ ο Τομόρι ήταν κοντά σε συμφωνία με την Έβερτον, η Μίλαν μπήκε «σφήνα» και διεκδικεί τον Τομόρι με καλύτερη πρόταση.

Η Τσέλσι δέχεται τον δανεισμό του, μέχρι το τέλος της σεζόν, με τη διοίκηση να ζητά και οψιόν αγοράς, η οποία υπολογίζεται γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, ο 23χρονος αμυντικός φαίνεται να προτιμά την πρόταση της Μίλαν.