Δανεικός στην Τζένοα ο Στρούτμαν της Μαρσέιγ

Η Τζένοα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Κέβιν Στρούτμαν από την Μαρσέιγ, με την μορφή δανεισμού ως το τέλος της φετινής σεζόν.

Δανεικός στην Τζένοα ο Στρούτμαν της Μαρσέιγ

Στην Ιταλία με τα χρώματα της Τζένοα θα αγωνίζεται ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Κέβιν Στρούτμαν. Ο σύλλογος της Γένοβας ήρθε σε συμφωνία με την Μαρσέιγ για την απόκτηση του Ολλανδού μέσου και τον ενέταξε τελικά στο έμψυχο δυναμικό της με την μορφή δανεισμού.

Ο 30χρονος χαφ πραγματοποίησε 14 εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν με τους Μαρσεγιέζους σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μεταξύ άλλων είχε αγωνιστεί και στο ματς της γαλλικής ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό τον περασμένο Οκτώβρη, στην ήττα με 1-0 από τους «ερυθρόλευκους» στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στην γειτονική Ιταλία θα επιστρέψει για δεύτερη φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα, μετά την θητεία του στην Ρόμα την πενταετία 2013-2018, και θα επιδιώξει να βοηθήσει την Τζένοα στην μάχη που δίνει η τελευταία για την παραμονή της στα «σαλόνια» της Serie A.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από το πέρας 17 αγωνιστικών στο Καμπιονάτο οι «ροσομπλού» βρίσκονται μία μόλις θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ την προσεχή Κυριακή (17/1) θα μεταβούν στο Μπέργκαμο για το παιχνίδι κόντρα στην Αταλαντα.

Δείτε την ανακοίνωση της Τζένοα για τον Στρούτμαν: