Σοκαρισμένος ο Φλικ από τον αποκλεισμό της Μπάγερν στο Κύπελλο

Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Χανς Φλικ, βλέποντας την ομάδα του να μένει εκτός Κυπέλλου από την Χόλσταϊν Κίελ της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας.

Σοκαρισμένος ο Φλικ από τον αποκλεισμό της Μπάγερν στο Κύπελλο

Σοκαρισμένος δήλωσε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Χανς Φλικ, από τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Κύπελλο Γερμανίας, μετά την ήττα στα πέναλτι από την Χόλσταϊν Κίελ στην φάση των «32» του θεσμού.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης συνεχάρη τον σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας για την πρόκρισή του στους «16» του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει πλέον την Ντάρμσταν, ενώ πρόσθεσε ότι η ομάδα του οφείλει πλέον να αφήσει πίσω της το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα και να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

«Ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμάς αυτός ο αποκλεισμός. Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι, καθώς θέλαμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο που κατακτήσαμε την περσινή αγωνιστική περίοδο. Κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και ήταν πολύ ενοχλητικό το γεγονός ότι δεχτήκαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο το γκολ της ισοφάρισης (2-2 στο 95’)», είπε αρχικά ο Φλικ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οφείλουμε να συγχαρούμε την Χόλσταϊν Κίελ. Έκανε το παιχνίδι μία πραγματική μάχη και ήταν πολύ αφοσιωμένη. Εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε μπροστά. Θα πρέπει να είμαστε πιο συμπαγής στην άμυνα, να πιέζουμε περισσότερο τους αντιπάλους μας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση. Το Κύπελλο πάντα κρύβει εκπλήξεις. Η Χόλσταϊν Κίελ αμύνθηκε εξαιρετικά και ο τερματοφύλακάς της πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση. Στα πέναλτι όλα μπορούν να συμβούν και δεν μπορώ να κατηγορήσω για κάτι τον τερματοφύλακά μας».

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο» ο προπονητής της Χόλσταϊν Κίελ, Όλε Βέρνερ, είπε μεταξύ άλλων: «Είναι μία εκπληκτική εμπειρία για μας. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα κάτι τέτοιο και θα θυμόμαστε για πολύ καιρό αυτή την επιτυχία μας».