Στο ποδόσφαιρο η κόρη του Ντένις Ρόντμαν

Στην Ουάσινγκτον Σπίριτ θα ξεκινήσει την επαγγελματική της καριέρα στο ποδόσφαιρο η 18χρονη κόρη του άλλοτε μεγάλου σταρ του ΝΒΑ, Ντέινις Ρόντμαν, Τρίνιτι.

Στο ποδόσφαιρο η κόρη του Ντένις Ρόντμαν

Καριέρα στο ποδόσφαιρο αποφάσισε να ακολουθήσει η κόρη του άλλοτε μεγάλου σταρ του ΝΒΑ, Ντένις Ρόντμαν. Πρόκειται για την 18χρονη Τρίνιτι, που επέλεξε να ασχοληθεί και αυτή με τον αθλητισμό αλλά σε αντίθεση με τον πατέρα της την κέρδισε η «στρογγυλή θεά».

Η Ουάσινγκτον Σπίριτ ήταν η ομάδα των ΗΠΑ που ενέταξε στο δυναμικό της την νεαρή αθλήτρια μέσω των ντραφτ του NSWL, ενώ αξιοσημείωτο είναι επίσης και το γεγονός ότι η Τρίνιτι είναι ήδη και διεθνής με την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κάτω των 20 ετών.

«Είμαι ευγνώμων για τον πατέρα μου, προφανώς ήταν ένας τεράστιος αθλητής και πήρα μάλλον γονίδια από αυτόν, όμως θέλω να γίνω γνωστή ως Τρίνιτι και όχι απλά ως η κόρη του Ρόντμαν. Θέλω να διαγράψω τη δική μου πορεία. Αυτό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, παίζω ποδόσφαιρο από 4ων ετών», σημείωσε σε δηλώσεις της.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Τρίνιτι Ρόντμαν μπορούσε να σπουδάσει στο Ουάσινγκτον Στέιτ και να αγωνιστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του κολεγίου, αλλά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η αγωνιστική περίοδος μετατέθηκε για την άνοιξη και η ίδια αποφάσισε τελικά να ξεκινήσει νωρίτερα την πορεία της στο άθλημα και μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο.