Σόλσκιερ: Τον Απρίλιο θα... κοιτάξω τη βαθμολογία!

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν θέλησε να σταθεί στην πρωτιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον βαθμολογικό πίνακα, λέγοντας ότι θα τον κοιτάξει τον Απρίλη!

Σόλσκιερ: Τον Απρίλιο θα... κοιτάξω τη βαθμολογία!

Παρότι έγινε ο πρώτος μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (και την σεζόν 2012-13), που έφερε την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, μόνη της, μετά από 17 αγωνιστικές, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν επιδόθηκε σε θριαμβολογίες στο τρίτο...ημίχρονο της, εξ αναβολής, αναμέτρησης στο Μπέρνλι

Με τη νίκη επί της τοπικής ομάδας (0-1) οι «κόκκινοι διάβολοι» άφησαν 3 πόντους πίσω τους την αιώνια αντίπαλο και πρωταθλήτρια Λίβερπουλ λίγα 24ωρα πριν πάνε στο «Άνφιλντ» για να την αντιμετωπίσουν.

Ίσως κι αυτό το γεγονός τον οδήγησε στην άκρως ...Σκανδιναβική στάση της σχεδόν αδιαφορίας για το επίτευγμα που συμπυκνώνεται στην φράση: «Δεν κοιτάζω τη βαθμολογία, θα το κάνω τον Απρίλιο...»

Υποδηλώνοντας σαφώς την εκτίμηση του ότι είναι πρώιμη η φάση του πρωταθλήματος. από την στιγμή που δεν έχει συμπληρωθεί καν ο πρώτος γύρος του.

Πάντως ο Νορβηγός δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει για το ματς και να δώσει τα εύσημα στους παίκτες του: «Η ακύρωση του γκολ του Μαγκουάιρ προκάλεσε εκνευρισμό στην ομάδα, αλλά κάναμε ένα υπέροχο δεύτερο ημίχρονο».

Όσο για τον Πολ Πογκμπά που με το τέρμα του έκρινε την αναμέτρηση είπε: «Πάντα έλεγα ότι ο Πογκμπά είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα και όχι μόνο για το γκολ που σημείωσε...»

Τέλος για τον επικείμενο αγώνα με την Λίβερπουλ ήταν λακωνικός: «Πλέον καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τους πρωταθλητές, είμαστε έτοιμοι».