Φεντερίκο Μαρκέτι: Του γύρισαν διαλυμένη τη Ferrari που πήγε για πλύσιμο (vid)

Ο τερματοφύλακας της Τζένοα, Φεντερίκο Μαρκέτι, πήγε την Ferrari του σε πλυντήριο αυτοκινήτων και λίγες ώρες αργότερα οι Αρχές την βρήκαν εγκαταλελειμμένη και διαλυμένη στη μέση ενός δρόμου.

Φεντερίκο Μαρκέτι: Του γύρισαν διαλυμένη τη Ferrari που πήγε για πλύσιμο (vid)

Δεν πίστευε στα μάτια του ο τερματοφύλακας της Τζένοα, Φεντερίκο Μαρκέτι, όταν η αστυνομία τον ειδοποίησε για την κατάσταση του οχήματός του, το οποίο λίγες ώρες νωρίτερα είχε πάει σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων.

Ο πορτιέρε της ιταλικής ομάδας αποφάσισε να καθαρίσει την πολυτελή του Ferrari 812 Superfast, την οποία τελικά παρέλαβε... διαλυμένη στη μέση ενός δρόμου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της γειτονικής χώρας, ο υπάλληλος του πλυντηρίου που ανέλαβε τον καθαρισμό του οχήματος, πήρε το αυτοκίνητο για να το επιστρέψει στον ποδοσφαιριστή στο προπονητικό κέντρο των «ροσομπλού». Στην διαδρομή ωστόσο έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και έγινε τελικά… σμπαράλια!

Ο υπάλληλος έφυγε εν συνεχεία από το σημείο και μερικές ώρες αργότερα η αστυνομία εντόπισε το όχημα και ειδοποίησε τον Φεντερίκο Μαρκέτι. Οι φωτογραφίες της διαλυμένης Ferrari δεν άργησαν να «ανέβουν» στο διαδίκτυο.

Δείτε το σχετικό βίντεο: