«Παράτησε την υπόθεση Παπασταθόπουλου η Τζένοα» λένε στην Ιταλία

Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει ότι η Τζένοα δεν ασχολείται πλέον με το θέμα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και στρέφει αλλού την προσοχή της, για την εύρεση κεντρικού αμυντικού.

«Παράτησε την υπόθεση Παπασταθόπουλου η Τζένοα» λένε στην Ιταλία

Αλλαγή δεδομένων αναφορικά με την προοπτική νέας συνεργασίας της Τζέονα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αφού σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, βγήκε από τη διεκδίκηση του, μην αντέχοντας το παιχνίδι της... αναμονής από την πλευρά του παίκτη, μ' αποτέλεσμα να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της άμυνάς της.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η Ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» είχε αποκαλύψει ότι οι Γενοβέζοι, όπου ο διεθνής στόπερ είχε αγωνιστεί δις στο παρελθόν (2008-10, και 2011-12) του είχαν καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, προσφέροντάς του και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόσυρση του ενδιαφέροντός τους, αφού ο Έλληνας διεθνής οπισθοφύλακας δεν έχει πειστεί να πει το «ναι» για τρίτη θητεία στην πρωτεύουσα της Λιγκούρια.

Κατά την ίδια πληροφόρηση ο «Sokratis» δεν έχει ακόμα αποφασίσει για το πού θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο «η Τζένοα είναι κοντά στο να πάρει σε συμφωνία με την Σάλτσμπουργκ για την υπογραφή του Ονγκουένε», αναφέρει το σχετικό «τιτίβισμα».

Υπενθυμίζεται ότι για τον «Πάπα» ενδιαφέρονται ακόμη οι Ρεάλ Μπέτις, αλλά κι ο Ολυμπιακός.