Σε αντίθεση με τον Τσούμιτς, ο Τζούρτζεβιτς διαπρέπει στη Σπόρτινγκ Χιχόν

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Ούρος Τζούρτζεβιτς διαπρέπει με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Χιχόν σε αντίθεση με τον Νίκολα Τσούμιτς.

Σε αντίθεση με τον Τσούμιτς, ο Τζούρτζεβιτς διαπρέπει στη Σπόρτινγκ Χιχόν

Ο Νίκολα Τσούμιτς είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Σπόρτινγκ Χιχόν, διότι ποτέ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο νεαρός Σέρβος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στους Ισπανούς και μάλιστα η συμφωνία των δύο ομάδων περιλάμβανε και μία μεγάλη οψιόν αγοράς. Μία οψιόν που έφτανε τα 6,5 εκατ. ευρώ και η Χιχόν φυσικά δεν προτίθεται να τα δώσει για να πάρει τον ποδοσφαιριστή που δεν της έχει προσφέρει τίποτα.

Όλα αυτά συμβαίνουν με τον Νίκολα Τσούμιτς, αλλά στην ισπανική ομάδα βρίσκεται ένας ακόμα Σέρβος που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε στους Πειραιώτες τη σεζόν 2017-2018. Ο "Τζούκα" δεν είχε καταφέρει να προσφέρει τους "ερυθρόλευκους" παρά το γεγονός ότι όταν είχε αποκτηθεί οι προσδοκίες ήταν αρκετά μεγάλες.

Σε σχέση με τον συμπατριώτη του, τον Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος Τζούρτζεβιτς έχει εντελώς διαφορετική πορεία στη Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο Σέρβος επιθετικός σε 21 παιχνίδια που έχει παίξει με τη φανέλα της Χιχόν στη δεύτερη κατηγορία έχει σκοράρει δώδεκα φορές. Η παρουσία του είναι εξαιρετική και οι Ισπανοί στάζουν μέλι για τον "Τζούκα", ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα και δεν συγκρίνεται με τον συμπατριώτη του.

Στο ματς της Δευτέρας που η Χιχόν νίκησε 2-1 τη Φουενλαμπράδα ο Τζούρτζεβιτς πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Συνεχίζει να είναι ο παίκτης που την οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία. Ο Τσούμιτς μάλιστα έδωσε ασίστ στο πρώτο γκολ στον "Τζούκα".