«Μύλος» με τα 13 κρούσματα στη Σέλτικ - Κυκλοφόρησε λίστα που διαψεύστηκε!

Η Σέλτικ ανακοίνωσε ότι 13 παίκτες της πρώτης ομάδας και ο προπονητής Νιλ Λένον μπήκαν σε καραντίνα μετά το θετικό κρούσμα του Κριστοφέρ Ζουλιέν. Τα ονόματα που διέρρευσαν, η διάψευση και η απόφαση να διεξαχθεί κανονικά το σημερινό (11/1) ματς με τη Χιμπέρνιαν.

«Μύλος» με τα 13 κρούσματα στη Σέλτικ - Κυκλοφόρησε λίστα που διαψεύστηκε!

Με μισή ομάδα θα παραταχθεί απόψε η Σέλτικ στον αγώνα της κόντρα στην Χιμπέρνιαν στο Πάρκχεντ που κλείνει την «αυλαία» της 23ης αγωνιστικής του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.

Οι «Καθολικοί» ανακοίνωσαν πως 13 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας όπως επίσης και ο προπονητής Νιλ Λένον μπήκαν σε καραντίνα, μετά το θετικό κρούσμα του κεντρικού αμυντικού Κριστοφέρ Ζουλιέν που εντοπίστηκε κατά την επιστροφή του συλλόγου από την προετοιμασία στο Ντουμπάι.

Όπως σημειώνεται, όσοι παίκτες ήρθαν σε επαφή με τον 27χρονο Γάλλο στόπερ τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα, ενώ πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους που θα δείξουν αν είναι και αυτοί θετικοί στην πανδημία.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας με την σειρά της, αποφάσισε να μην αναβάλει το σημερινό ματς των πρωταθλητών κόντρα στους «Χιμπς» παρά τις πολλές απουσίες της Σέλτικ και ως εκ τούτου οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν κανονικά στις 21.45 ώρα Ελλάδας.

Όσον αφορά τώρα τα ονόματα των παικτών των «Κελτών» που μπήκαν σε καραντίνα, ο σύλλογος δεν τα ανακοίνωσε επίσημα. Παρόλα αυτά, κυκλοφόρησε μία λίστα η οποία βέβαια δεν επιβεβαιώνεται από την ομάδα. Αναλυτικότερα φημολογείται πως ανάμεσα στους απόντες βρίσκονται οι Μπάρκας, Κόνορ Χάζαρ, Τέιλορ, Ράλστον, Χέντερσον, Τζόνστον, Αγιέτι, Σκοτ Μπράουν, Χατέμ, Ταμ και Μπίτον.

Υπενθυμίζεται ότι η Σέλτικ απέχει 22 πόντους από την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Σκωτίας Ρέιντζερς, έχοντας βέβαια τέσσερα ματς λιγότερα σε σχέση με τους «Διαμαρτυρόμενους».