Κουρτουά: «Είμαστε ποδοσφαιριστές και όχι μαριονέτες»

Ξέσπασε κατά της La Liga ο Τιμπό Κουρτουά με αφορμή τη διεξαγωγή του αγώνα Οσασούνα - Ρεάλ Μαδρίτης κάτω από συνθήκες κακοκαιρίας

Κουρτουά: «Είμαστε ποδοσφαιριστές και όχι μαριονέτες»

Τις τελευταίες ημέρες η Ισπανία πλήττεται από σφοδρή κακοκαιρία με αποτέλεσμα να γίνεται δύσκολη η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων της La Liga.

La Liga: Στο «Χ»ιόνι οι ελπίδες κορυφής της Ρεάλ Μαδρίτης στην Παμπλόνα (Highlights)!

Παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος άναψε το πράσινο φως για να πραγματοποιηθεί η αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Οσασούνα.

La Liga: Αναβολή στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο λόγω... «Filomena»

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα (0-0) ο Τιμπό Κουρτουά ξέσπασε με δηλώσεις του ρίχνοντας τα βέλη του στους ιθύνοντες της La Liga.

Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας των Μαδριλένων υποστήριξε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Οσασούνα για το ότι έχουν τέτοιο γήπεδο, αλλά είναι ατυχές αυτό που κάνει η La Liga με εμάς, τη Ράγιο Βαγιεκάνο αλλά και με άλλες ομάδες. Η κακοκαιρία ήταν γνωστή πως θα συμβεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά μας ανάγκασαν να ταξιδέψουμε υπό αυτές τις συνθήκες. Τώρα δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στα σπίτια και πρέπει να πάμε κατευθείαν στη Μάλαγα. Πρέπει να σκεφτούν ότι οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και όχι μαριονέτες που πρέπει να παίζουν πάντα. Κάνουμε ό,τι ζητούν από εμάς αλλά σου λένε πως αν δεν έρθεις να παίξεις θα χάσεις τρεις βαθμούς. Έχουμε έρθει στο γήπεδο από χιονισμένους δρόμους. Πρέπει να προσέξουμε την ασφάλεια των ανθρώπων. Έχουμε οικογένειες».

Δείτε τα highlights του αγώνα Οσασούνα - Ρεάλ Μαδρίτης 0-0: