Απολύθηκε ο Ουαντού μετά από τρεις μήνες!

Ο Αμπντεσλάμ Ουαντού είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μουλούντια τον Οκτώβριο και η διοίκηση της έκανε γνωστό ότι η συνεργασία τους λύθηκε.

Απολύθηκε ο Ουαντού μετά από τρεις μήνες!

Τον Οκτώβριο του 2020 ο Αμπντεσλάμ Ουαντού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μουλούντια. Αυτή είναι η πρώτη ομάδα που κάθισε στον πάγκο της ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα ως προπονητής.

Τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση της ομάδας του Μαρόκου για τον Αμπντεσλάμ Ουαντού οι δύο πλευρές οδεύουν προς διαζύγιο. Συγκεκριμένα ο σύλλογος κατήγγειλε τη σύμβαση με τον 42χρονο προπονητή.

Ο λόγος έχει να κάνει με την κάκιστη πορεία που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα. Η Μουλούντια βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Λίγκας του Μαρόκου με μόλις έναν βαθμό μετά από πέντε αγώνες, ενώ έχει ήδη αποκλειστεί και από το Κύπελλο και συγκεκριμένα από τη φάση των "32" του θεσμού.

Λόγω της πολύ κακής πορείας που πραγματοποιεί η ομάδα στον φετινό… μαραθώνιο η διοίκηση αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβαση με τον Αμπντεσλάμ Ουαντού. Μάλιστα ο πρόεδρος της Μουλούντια, Μοχάμεντ Χάουρ τόνισε ότι σε περίπτωση που ο Μαροκινός προπονητής δεν δεχτεί την καταγγελία της σύμβασης τότε οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Η προπονητική περιπέτεια του Ουαντού δεν ξεκίνησε και με τον ιδανικότερο τρόπο, αφού μετά από τρεις μήνες απολύθηκε από την ομάδα του. Θυμίζουμε ότι στις 23 Δεκεμβρίου είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και το ιατρικό ανακοινωθέν έκανε λόγο για καρδιακό επεισόδιο.