Μπενζεμά: Χαρακτηρίζει «φάρσα» την κλήση του σε ποινικό δικαστήριο για τον εκβιασμό Βαλμπουενά!

Ο Καρίμ Μπενζεμά μέσω ανάρτησης του σχολίασε την κλήση του σε ποινικό δικαστήριο για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά μιλώντας για «φάρσα»...

Μπενζεμά: Χαρακτηρίζει «φάρσα» την κλήση του σε ποινικό δικαστήριο για τον εκβιασμό Βαλμπουενά!

Δεν έκρυψε την έντονη δυσφορία του για την κλήση του από ποινικό δικαστήριο για την υπόθεση του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο πρώην διεθνής (σ. παραμένει «κομμένος» από την Εθνική Γαλλίας εξαιτίας της ανάμειξης του στην υπόθεση) επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, μ' ανάρτηση του στο λογαριασμό του στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Τwitter», έγραψε χαρακτηριστικά: «Πόσο θα διαρκέσει αυτή η φάρσα;»

Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη οι δικαστικές περιπέτειες του 33χρονου επιθετικού των «μπλάνκος» συνεχίζονται, επειδή το 2015 λειτούργησε ως ενδιάμεσος των εκβιαστών του συμπατριώτη του και νυν άσου του Ολυμπιακού (μέσω βίντεο με προσωπικό σεξουαλικό περιεχόμενο το οποίο είχε περιέλθει στην κατοχή τους, αφότου είχε αλλάξει τηλεφωνική συσκευή του) για να μη διαρεύσουν δικό του «ροζ» βίντεο που είχαν στα χέρια τους.

Όταν έγινε γνωστή η υπόθεση, ο Μπενζεμά συνελήφθη και γνώρισε την δημόσια κατακραυγή και διαπόμπευση. Πλέον, πέντε χρόνια και πλέον μετά, ο κυνηγός των «μερένγκες» καλείται να καθίσει στο εδώλιο του ποινικού Δικαστηρίου.

Όλα αυτά προκάλεσαν τον εκνευρισμό του, που φρόντισε να δημοσιοποιήσει μέσω social media.