Κύπρος: Αναστολή των πρωταθλημάτων εκτός της Α’ κατηγορίας! (pic)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε σήμερα (8/1) πως μέχρι το τέλος του μήνα δεν θα διεξαχθεί κανένα πρωτάθλημα εκτός από αυτά της Α’ κατηγορίας ανδρών/γυναικών και futsal.

Κύπρος: Αναστολή των πρωταθλημάτων εκτός της Α’ κατηγορίας! (pic)

Μόνο η πρώτη κατηγορία ανδρών, γυναικών και futsal παίζει μπάλα στην Κύπρο μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα (8/1) η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας.

«Μετά τις σημερινές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Covid-19, τα Πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Κατηγορίας από την ερχόμενη Κυριακή 10 Ιανουαρίου, αναστέλλονται μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2021.

Σημειώνεται πως, οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ Κατηγορίας που είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 9 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν κανονικά ενώ οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, αναβάλλονται.

Παράλληλα συνεχίζεται η αναστολή όλων των υπόλοιπων διοργανώσεων Παίδων, Νέων, Κοριτσιών και Grassroots.

Συνεχίζονται κανονικά αλλά χωρίς την παρουσία θεατών τα Πρωταθλήματα Α’ Κατηγορίας Ανδρών, Γυναικών και Futsal» αναφέρει στην ανακοίνωσή που εξέδωσε σήμερα (8/1) η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Ο προβληματισμός είναι έντονος στις τάξεις των ομάδων των μικρότερων κατηγοριών, όπως άλλωστε συμβαίνει και στη χώρα μας όπου διεξάγεται εδώ και μήνες μόνο το πρωτάθλημα της Super League.