Επίσημο: Κανονικά το Άστον Βίλα – Λίβερπουλ, με την Κ23 οι γηπεδούχοι

Κανονικά θα γίνει τελικά το αποψινό παιχνίδι της Άστον Βίλα με αντίπαλο τη Λίβερπουλ για το Κύπελλο Αγγλίας. Βέβαια οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με πάρα πολλές αλλαγές λόγω κορονοϊού. 

Επίσημο: Κανονικά το Άστον Βίλα – Λίβερπουλ, με την Κ23 οι γηπεδούχοι

Η Άστον Βίλα επισημοποίησε πως το παιχνίδι του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Λίβερπουλ απόψε στο Μπέρμιγχαμ θα διεξαχθεί κανονικά!

Παρά τα πάρα πολλά κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα, το ματς δεν αναβλήθηκε και η Άστον Βίλα ανακοίνωση σήμερα (8/1) πως ο βραδινός αγώνας θα διεξαχθεί.

Θυμίζουμε πως το προπονητικό κέντρο της ομάδας έκλεισε, η πλειοψηφία των μελών της πρώτης ομάδας μπήκε σε καραντίνα και έτσι ετοιμάζονται παίκτες από τα τμήματα υποδομής για να παίξουν απόψε (21.45) κόντρα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ.

Την Πέμπτη (7/1) γνωστοποιήθηκε ότι αναβλήθηκε οριστικά το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στην Σαουθάμπτον και την Σριούσμπερι που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (9/1).

Ο λόγος έχει να κάνει με τα πολλά κρούσματα που έχουν παρουσιαστεί στο «στρατόπεδο» της Σριούσμπερι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμπληρώσει αποστολή για να κατεβάσει στο «St. Mary’s».

Η FA δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά και ενημέρωσε ότι η απόφαση για το πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι, θα παρθεί την επόμενη εβδομάδα, καθώς θα πρέπει να γίνουν συσκέψεις επί συσκέψεων, επειδή το πρόγραμμα είναι ήδη πιεσμένο εξαιτίας των πολλών αναβολών λόγω των κρουσμάτων Covid-19 που εμφανίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στις αγγλικές ομάδες.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τον αγώνα Άστον Βίλα – Λίβερπουλ.