Λιντς: Παραχωρεί χώρο στο Έλαντ Ρόουντ για να γίνει εμβολιαστικό κέντρο (pic)

Η Λιντς ανακοίνωσε ότι χώρος από το γήπεδό της Έλαντ Ρόουντ θα διατεθεί για τη διαμόρφωση εμβολιαστικού κέντρου κατά του κορονοϊού.

Λιντς: Παραχωρεί χώρο στο Έλαντ Ρόουντ για να γίνει εμβολιαστικό κέντρο (pic)

Τη δική της συμβολή στη μάχη κατά του κορονοϊού έκανε γνωστή η Λιντς. Συγκεκριμένα η δημοφιλής αγγλική ομάδα θα βάλει το σημαντικό λιθαράκι της στην επιχείρηση εμβολιασμών κατά του Covid-19 που έχουν ξεκινήσει στο νησί.

Η διοίκηση των «παγονιών» ανακοίνωσε σήμερα μέσω του λογαριασμού της στο twitter ότι παραχωρεί χώρο του γηπέδου της ομάδας, του φημισμένου Έλαντ Ρόουντ, για τη διαμόρφωση σημείου εμβολιασμού κατά του κορονοϊού.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή του δυτικού Γιορκσάιρ, όπου εδρεύει η Λιντς, υπάρχουν τρία επιπλέον εμβολιαστικά κέντρα.

Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν στην έδρα της Λιντς έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε μερικές εβδομάδες.

«Στη Λιντς Γιουνάιτεντ χαιρόμαστε που είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας και θα φιλοξενήσουμε εμβολιαστικό κέντρο στο Έλαντ Ρόουντ. Το εθνικό σύστημα υγείας θα επικοινωνήσει μαζί σας όταν έρθει η σειρά σας να εμβολιαστείτε» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας στη σχετική ανάρτηση.