Γιουβέντους: Θετικός και ο Κουαδράδο, χάνει το ντέρμπι με τη Μίλαν

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού μέσα σε ένα 24ωρο εντοπίστηκε στη Γιουβέντους, καθώς μετά τον Άλεξ Σάντρο βρέθηκε θετικός και ο Χουάν Κουαδράδο.

Γιουβέντους: Θετικός και ο Κουαδράδο, χάνει το ντέρμπι με τη Μίλαν

Μετά τον Άλεξ Σάντρο, ο οποίος τη Δευτέρα (4/1) βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, την Τρίτη εντοπίστηκε ένα ακόμη κρούσμα του νέου ιού στις τάξεις της Γιουβέντους.

Ο λόγος για τον Χουάν Κουαδράδο, ο οποίος -όπως και ο Βραζιλιάνος αριστερός φουλ μπακ- εμφάνισε κάποια ήπια συμπτώματα και μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαγνώστηκε ότι έχει προσβληθεί από τον Covid-19 κι όπως με τον συμπαίκτη του, έτσι κι αυτός τέθηκε σε καραντίνα.

Αμφότεροι θα χάσουν το μεγάλο ντέρμπι της 6ης Ιανουαρίου με την Μίλαν κι όπως γίνεται αντιληπτό επικρατεί μεγάλη ανησυχία στις τάξεις των πρωταθλητών της Serie A. Άπαντες αναμένουν, πλέον, με αγωνία τα αποτελέσματα των τελευταίων τεστ που διεξήχθησαν.

Το ματς με τη Μίλαν είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Γιουβέντους, καθώς η «Γηραιά Κυρία» θα κληθεί να πάρει πάση θυσία το τρίποντο απέναντι στους πρωτοπόρους και αήττητους φέτος στην κατηγορία «ροσονέρι», για να μειώσει την μεταξύ τους διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Μίλαν απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα με 37 βαθμούς, με την Γιουβέντους να βρίσκεται στο -10 έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.