Γιουβέντους: Με κορονοϊό ο Άλεξ Σάντρο, χάνει το ματς με τη Μίλαν

Ο Άλεξ Σάντρο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, τέθηκε σε απομόνωση στην Γιουβέντους, ενώ μεταξύ άλλων θα χάσει και το κρίσιμο ματς με την Μίλαν στο πρωτάθλημα την Τετάρτη (6/1).

Γιουβέντους: Με κορονοϊό ο Άλεξ Σάντρο, χάνει το ματς με τη Μίλαν

Δίχως τον Άλεξ Σάντρο θα πορευτεί το επόμενο διάστημα η Γιουβέντους. Οι πρωταθλητές Ιταλίας γνωστοποίησαν με επίσημη ανακοίνωσή τους πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων του παίκτη στην πανδημία του κορονοϊού ήταν θετικά και έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο Βραζιλιάνος μπακ τέθηκε σε καραντίνα.

Μάλιστα, οι «μπιανκονέρι» σημείωσαν παράλληλα ότι ο 29χρονος παρουσίασε ήπια συμπτώματα της νόσου, ενώ το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε με τον σύλλογο του Τορίνο ήταν στο χθεσινό (3/1) 4-1 επί της Ουντινέζε για την 15η αγωνιστική της Serie Α.

«Ο σύλλογος βρίσκεται σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες και ο παίκτης έχει ήδη τεθεί σε απομόνωση», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της «Γιούβε».

Ενόψει της συνέχειας τώρα, ο Άλεξ Σάντρο θα απουσιάσει μεταξύ άλλων και από το κρίσιμο ματς της Τετάρτης (6/1) με αντίπαλο την Μίλαν στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» για την 16η «στροφή» του Καμπιονάτο.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για την Γιουβέντους, καθώς η «Γηραιά Κυρία» θα κληθεί να πάρει πάση θυσία το τρίποντο απέναντι στους πρωτοπόρους και αήττητους φέτος στην κατηγορία «ροσονέρι», για να μειώσει την μεταξύ τους διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Μίλαν απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα με 37 πόντους, με την Γιουβέντους να βρίσκεται στο -10 έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.