Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ράμος είπε «όχι» στην ανανέωση - Στο βάθος το Παρίσι!

Ο Σέρχιο Ράμος απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Ρεάλ - Ενήμερος ο Ισπανός για το ενδιαφέρον της Παρί αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει συμπαίκτης με τον Μέσι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ράμος είπε «όχι» στην ανανέωση - Στο βάθος το Παρίσι!

Η ισπανική "Marca" αποκάλυψε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πρόταση ανανέωσης στον Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός αμυντικός έχει συμπληρώσει 15 χρόνια στην ομάδα και αποτελεί παίκτη-σύμβολο για τον σύλλογο, έχοντας κατακτήσει μαζί του 4 Champions League και 5 Πρωταθλήματα Ισπανίας.

O 34χρονος πλέον διεθνής ποδοσφαιριστής, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, η διοίκηση του πρότεινε ανανέωση με μονοετές συμβόλαιο, αλλά ο Σέρχιο Ράμος απάντησε αρνητικά!

Σύμφωνα με τη "Marca", ο παίκτης ενημέρωσε τη διοίκηση πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει στροφή στην καριέρα του. Συγκεκριμένα γνωστοποίησε στη διοίκηση πως έχει πρόταση από τη Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως οι Γάλλοι θέλουν να χτίσουν μία ομάδα γύρω από εκείνον και τον Λιονέλ Μέσι (!) ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μπαρτσελόνα.

Οι Ισπανοί, βέβαια, επισημαίνουν πως ο Σέρχιο Ράμος ήταν αρνητικός και στο μονοετές συμβόλαιο. Θα εξετάσει το ενδεχόμενο παραμονής του, εφόσον έχει μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά η Ρεάλ τα τελευταία χρόνια έχει τη φιλοσοφία στους +30 ηλικιακά ποδοσφαιριστές, να κάνει προτάσεις για μονοετή συμβόλαια.