Φρανκ Λάμπαρντ: «Δεν θα τα παρατήσουμε»

Η Τσέλσι ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι και ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα για το μέλλον του Φρανκ Λάμπαρντ στην ομάδα του Λονδίνου. Τι είπε ο κόουτς των «μπλε». 

Φρανκ Λάμπαρντ: «Δεν θα τα παρατήσουμε»

Ο προπονητής της Τσέλσι Φρανκ Λάμπαρντ ξεκαθάρισε μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι πως δεν τα παρατάνε και θα συνεχίσουν τη δουλειά.

«Δεν θα τα παρατήσουμε. Εγώ είμαι εδώ και γνωρίζω την πραγματικότητα. Με δουλειά θα τα καταφέρουμε, αν και θα “πονέσουμε” αρκετές φορές. Στο σημερινό ματς υποφέραμε στο πρώτο ημίχρονο. Οι αντίπαλοι μας έπαιξαν πολύ ποιοτικά, όπως πρέπει να κάνουμε και εμείς. Στο δεύτερο ημίχρονο βέβαια είδα μια αντίδραση από τους παίκτες μου, αλλά η αλήθεια είναι πως θέλουμε ακόμα αρκετή δουλειά.

Στα τελευταία είκοσι λεπτά του ματς δεν μπορείς να κάνει και πολλά, καθώς ήμασταν πίσω με 3-0. Όμως ήθελα να δω κάτι, μια αντίδραση. Για δέκα λεπτά ήμασταν αρκετά καλοί, όμως στην συνέχεια πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ. Μας… τέλειωσαν και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Αφήσαμε πολλούς χώρους στην Μάντσεστερ Σίτι και δεν έπρεπε. Ήταν ένα μάθημα για εμάς αυτό που πάθαμε στο πρώτο μέρος. Αλλά δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο.

Πριν έναν μήνα όλοι έλεγαν πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εγώ ήξερα όμως πως είμαστε μια νέα ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ήμουν σίγουρος πως θα υπήρχαν κάποιες στιγμές που θα περνάγαμε δύσκολα. Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα άμεσα», τόνισε ο Φρανκ Λάμπαρντ.