Old Firm: «Εξπρές» τίτλου και το 2021 η Ρέιντζερς, 1-0 την Σέλτικ και στο +19!

Η, αήττητη, Ρέιντζερς απέκτησε διαφορά 19 πόντων από την Σέλτικ (που έχει τρία ματς λιγότερα) νικώντας την στο Οld Firm του Άϊμπροξ με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της 14ης σερί επιτυχίας της ομάδας του Τζέραρντ από αυτογκόλ του ΜακΓκρέγκορ που δεν μπόρεσε ν' αποσοβήσει ο Μπάρκας  

Old Firm: «Εξπρές» τίτλου και το 2021 η Ρέιντζερς, 1-0 την Σέλτικ και στο +19!

Ολοένα πιο κοντά είναι ο πρώτος τίτλος της Ρέιντζερς μετά από 10, άγονα, χρόνια αφού η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ νίκησε την Σέλτικ με το μίνιμουμ σκορ στο Old Firm το πρώτο χρονικά μας του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος για το 2021.

Το ματς ήταν ισορροπημένο (με τους φιλοξενούμενους μάλιστα πιο απειλητικούς στο ξεκίνημα του...) και κατά τα ειωθότα είχε ένταση αλλά κρίθηκε σε 8 λεπτά στην επανάληψη υπέρ των «διαμαρτυρόμενων».

Στην κόκκινη κάρτα του Μπίτον (62') αρχικά και το αυτογκόλ του ΜακΓκρέγκορ που νίκησε τον Μπάρκα για την τρίτη διαδοχική νίκη επί των «Καθολικών» στα μεταξύ τους ματς.

Έτσι οι «Τζερς», που τερμάτισαν το σερί 4 επιτυχιών (δίχως γκολ παθητικό) της συμπολίτισσας τους, αύξησαν τη διαφορά τους από εκείνη (σ. έχει τρία ματς λιγότερα) στο +19!

Ωστόσο ακόμη και να τα πάρει όλα η ομάδα του Νιλ Λένον, διαφορά θα παραμείνει διψήφια.

Γεγονός που καθιστά τους αήττητους την φετινή σεζόν Ρέιντζερς φαβορί για το πρώτο τους πρωτάθλημα από το 2010 (αφού ακολούθησε η χρεωκοπία και ο υποβιβασμός τους).

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΓκρέγκορ, Μπαλογκάν, Ταβερνιέρ, Γκόλντσον, Μπάρισιτς, Ντέιβις, Καμαρά, Αγιοντέλε-Αρίμπο (92' Μπάρκερ), Ρούφε (46' Χάτζι), Μορέλος (77' Ίτεν), Κεντ (87' Ζούνγκου).
ΣΕΛΤΙΚ: Μπάρκας, Λασάλτ, Αγιέρ, Φρίμπονγκ, Μπίτον, ΜακΓκρέγκορ (84' Ρόγκιτς), Κρίστι (73' Ελχαμέντ), Τέρνμπουλ (65' Ελιονούσι), Σόρο (72' Μπράουν), Γκρίφιθς (65' Ντάφι), Έντουαρντ.