Γκουαρντιόλα: «Χωρίς πέντε παίκτες με Τσέλσι - Θέλαμε να παίξουμε με Έβερτον»

Πέντε έφτασαν τα κρούσματα κορονοϊού και αφορούν όλα παίκτες, στην Μάντσεστερ Σίτι. Τι είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για το παιχνίδι με την Τσέλσι αλλά και αυτό με την Έβερτον που αναβλήθηκε. 

Γκουαρντιόλα: «Χωρίς πέντε παίκτες με Τσέλσι - Θέλαμε να παίξουμε με Έβερτον»

Ο κορονοϊός στερεί πέντε παίκτες από τον Πεπ Γκουαρντιόλα για το Κυριακάτικο (3/1, 18:30) παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι. Οι «Πολίτες» από την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσαν πως θετικοί στον κορονοϊό είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός Γκαμπριέλ Ζεσούς και ο αμυντικός Κάιλ Ουόκερ, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το παιχνίδι με την Έβερτον, ωστόσο έχουν ακόμα τρία κρούσματα…

«Δεν νομίζω πως μας επιτρέπει η Premier League να ονομάσουμε τα κρούσματα, αλλά θα μάθετε σύντομα», ανέφερε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μιλώντας για το παιχνίδι με τους Λονδρέζους, αλλά και για την πρόθεση της ομάδας του να παίξει απέναντι στην Έβερτον.

«Είχαμε αρκετούς παίκτες για να παίξουμε το ματς με την Έβερτον, θέλαμε να παίξουμε, αλλά την ημέρα του αγώνα, έχοντας περισσότερα κρούσματα, ενημερώσαμε την Premier League κι εγώ προσωπικά τηλεφώνησα στον προπονητή της Έβερτον Κάρλο Αντσελότι για να του εξηγήσω την κατάσταση».

Βέβαια, ο τεχνικός της Τσέλσι Φρανκ Λάμπαρντ ανακοίνωσε δύο κρούσματα στις τάξεις της ομάδας του Λονδίνου, αλλά όπως τόνισε δεν είναι ποδοσφαιριστές.