La Liga: Στον «αέρα» το Μπέτις – Σεβίλλη λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Στην Μπέτις ανιχνεύτηκαν κρούσματα κορονοϊού και το ντέρμπι του Σαββάτου (02/01, 17:15, Cosmote Sport 2 HD) με τη Σεβίλλη είναι αμφίβολο αν θα διεξαχθεί. 

La Liga: Στον «αέρα» το Μπέτις – Σεβίλλη λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Στον «αέρα» βρίσκεται η διεξαγωγή του ντέρμπι Μπέτις – Σεβίλλη, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (02/01, 17:15, Cosmote Sport 2 HD), καθώς ανιχνεύτηκαν κρούσματα κορονοϊού στους γηπεδούχους,

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ανίχνευσε κρούσματα κορονοϊού μετά από τεστ που υπέβαλε τα μέλη της με αποτέλεσμα να ακυρώσει εν πρώτοις την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (01/01) και να υποβάλει τους παίκτες της σε νέο κύκλο τεστ για τον κορονοϊό.

Αν τα κρούσματα είναι πάνω από τρία, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, η La Liga μπορεί να αποφασίσει την αναβολή της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, η Μπέτις θα μπορούσε να αιτηθεί αναβολής, εφόσον έχει διαθέσιμους μόνο δεκατρείς παίκτες. Ο αριστερός μπακ Άλεξ Μορένο βρέθηκε θετικός την Δευτέρα (28/12) και, από τότε, βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, μέχρι να δώσει αρνητικό σε τεστ.