Άστον Βίλα: Επιστρέφει στην Κλαμπ Μπριζ ο Ένχελς

Τα Μέσα του Βελγίου υποστηρίζουν ότι ο Μπιορν Ένχελς θα αποχωρήσει από την Άστον Βίλα και πιθανότατα θα επιστρέψει στην Κλαμπ Μπριζ, από την οποία τον είχε αγοράσει ο Ολυμπιακός.

Άστον Βίλα: Επιστρέφει στην Κλαμπ Μπριζ ο Ένχελς

Δεν στέριωσε στην Premier League και την Άστον Βίλα, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού Μπιορν Ένχελς και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του το Βέλγιο και την ομάδα από την οποία τον είχαν αποκτήσει οι «ερυθρόλευκοι», την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Ένχελς, τον Ιούλιο του ΄19 μεταγράφηκε στην Άστον Βίλα από τη Ρεμς έναντι 8 εκ. ευρώ και στην πρώτη του σεζόν στην Premier League είχε 19 συμμετοχές. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς έχασε σταδιακά τη θέση του σε σημείο να μην έχει συμμετοχή σε ματς των «χωριατών», ενώ βρέθηκε μόλις 7 φορές στην αποστολή της ομάδας του. Είχε και ένα τραυματισμό και βρέθηκε εκτός πλάνων.

Τα Μέσα της πατρίδα τους υποστηρίζουν ότι θα αποχωρήσει από την Άστον Βίλα και πιθανότατα θα επιστρέψει στην Κλαμπ Μπριζ, από την οποία τον είχε αγοράσει ο Ολυμπιακός τον Αύγουστο του 2017 αντί 7 εκατ. ευρώ.

Με τους Πειραιώτες «έγραψε» 24 συμμετοχές και πέτυχε τρία γκολ, καθώς τον Αύγουστο του 2018 δόθηκε δανεικός στη Ρεμς, η οποία αργότερα τον αγόρασε 4 εκατ. ευρώ.