Aλλαγή προπονητή στην Σέφιλντ Γουέσντεϊ μετά από 10 ματς!

Ο Τόνι Πιούλις πρόλαβε να καθήσει μόλις 10 φορές στον πάγκο της Σέφιλντ Γουένσντεϊ πριν του κοινοποιηθεί η απόλυση από τη διοίκηση της ομάδας της Championship

Aλλαγή προπονητή στην Σέφιλντ Γουέσντεϊ μετά από 10 ματς!

Δεν μακροημέρευσε στον πάγκο της Σέφιλντ Γουένσντέι ο Τόνι Πιούλις. Οι διοικούντες τις «κουκουβάγιες» ανακοίνωσαν την απόλυση του μετά από μόλις 10 ματς (κι ενάμιση μήνα, ημερολογιακά...) που καθοδήγησε την ομάδα.

Μετά από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Μπλάκμπερν Ρόβερς, η διοίκηση αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Ουαλό τεχνικό, ο οποίος στα 10 ματς που κοουτσάρισε κέρδισε μόνο το ένα.

Έτσι, η ομάδα βρίσκεται στην 23η θέση της βαθμολογίας της Championship, με 13 βαθμούς, απέχοντας τρεις από το να βγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Νιλ Τόμσον θα αναλάβει προσωρινά, τη στιγμή που ο Πρόεδρος της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Ντέιφον Τσανσίρι, αιτιολόγησε την απόφαση της απομάκρυνσης του Πιούλις:

«Οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα δεν ήταν στο επίπεδο που περιμέναμε όταν προσλάβαμε τον Τόνι Πιούλις. Υπήρξαν όμως κι άλλοι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, επτά βαθμοί από το σύνολο των τριάντα που θα μπορούσαμε να πάρουμε, είναι κάτι που δεν μπορούμε να δεχτούμε. Είναι καθοριστικό για εμάς να διατηρηθούμε στην Championship και νιώσαμε πως είναι η σωστή στιγμή να κάνουμε τώρα την αλλαγή προπονητή με περισσότερη από τη μισή σεζόν να απομένει να παιχτεί, ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες να παραμείνουμε στη δεύτερη κατηγορία».