Μέσι εκ βαθέων: «Δεν φαντάζομαι την κηδεία μου!»

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη, δηλώνοντας πως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μπαρτομέου, τον εξαπάτησε σε πολλά πράγματα για αρκετά χρόνια.

Μέσι εκ βαθέων: «Δεν φαντάζομαι την κηδεία μου!»

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην Ισπανία, μιλώντας για τη ζωή του, αλλά και για την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα. Έκανε μεγάλη αίσθηση ο σχολιασμός που έκανε για τον επί σειρά ετών πρόεδρο των Καταλανών, Ζοσέπ Μπαρτομέου, με τον οποίο ήρθε σε ρήξη. Επεσήμανε μεταξύ άλλων πως: «Ο Μπαρτομέου με εξαπάτησε σε πολλά πράγματα για αρκετά χρόνια».

Για την οικογένεια του: "Η οικογένειά μου δεν ήταν φτωχή, ανήκε στη μεσαία τάξη. Δεν μου έλειψε τίποτα, αλλά δεν είχα και πολλές ανέσεις".

Για τον θάνατο του Μαραντόνα: "Ήμουν στο σπίτι όταν έμαθα το θάνατο του Μαραντόνα. Μου έστειλε μηνυμα ο πατέρας μου. Άνοιξε την τηλεόραση. Κανείς δεν μπορούσε. Ξέραμε ότι είχε προβλήματα, αλλά κανείς δεν το περίμενε. Δεν φαντάζομαι την κηδεία μου, ούτε θέλω να το σκέφτομαι. Δεν σκέφτομαι το θάνατο".

Για την πολιτική: "Δεν μου αρέσει να μιλάω για την πολιτική. Λέω τη γνώμη μου στους οικείους μου, αλλά όχι δημόσια. Δεν προσδιορίζομαι ως δεξιός ή αριστερός".

Για τις δυσκολίες που πέρασε: "Έπρεπε να πάω σε ψυχολόγο, αλλά δεν πήγα. Μου στοιχίζει αυτό αν και ξέρω ότι το χρειάζομαι. Είμαι άνθρωπος που τα κρατάω όλα μέσα μου. Ξέρω τι χρειάζομαι, γιατί το κάνω".

Για τον Γκουαρδιόλα: "Μιλάμε με τον Γκουαρδιόλα, δεν ξέρω πότε ήταν η τελευταία φορά, αλλά μιλάμε. Μιλάμε για το πώς είναι τα πράγματα, τι συμβαίνει εδώ. Για μένα είναι ο καλύτερος. Δεν έχουμε μιλήσει αλήθεια για το αν θα συναντηθούμε ξανά".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας