Αυτοί είναι οι 160 τερματοφύλακες που… κέρασε γκολ και μπύρα ο Μέσι (pic)

Δείτε τους Έλληνες τερματοφύλακες που έχει σκοράρει απέναντί τους ο Λιονέλ Μέσι, αλλά και αυτούς που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ποιος έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ από τον Αργεντινό σταρ;  

Αυτοί είναι οι 160 τερματοφύλακες που… κέρασε γκολ και μπύρα ο Μέσι (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι πρόσφατα κατέρριψε ένα ιστορικό ρεκόρ το οποίο κρατούσε ο θρυλικός Πελέ. Έφτασε τα 644 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, τα οποία είναι τα περισσότερα που σκοράρει παίκτης με την ίδια ομάδα, καθώς ο Βραζιλιάνος θρύλος είχε 643 με τη Σάντος.

Η Budweiser έστειλε μπύρα σε κάθε τερματοφύλακα που έχει νικήσει ο Μέσι! (pics)

Ο Μέσι σε συνεργασία με την εταιρεία μπύρας Budweiser έστειλε μπύρες σε κάθε έναν από τους 160 τερματοφύλακες που έχει σκοράρει απέναντί του. Μία μπύρα για κάθε ένα γκολ του, στην οποία αναγραφόταν μάλιστα και ο αριθμός του τέρματος. Ο Τζίτζι Μπουφόν μπορεί να πήρε 2 μπύρες, καθώς έχει δεχτεί 2 γκολ από τον Αργεντινό, ωστόσο ο Ίκερ Κασίγιας πήρε… 17 μπύρες, ενώ ο Ντιέγκο Άλβες πήρε 21 μπύρες.

Στη λίστα υπάρχουν και τερματοφύλακες των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού: Αλέξανδρος Τζόρβας, Μάριο Γκαλίνοβιτς και Σίλβιο Προτό δέχτηκαν γκολ από τον Μέσι άρα… ήπιαν μπυρίτσα, ενώ στη λίστα υπάρχουν κι άλλοι γκολκίπερ που έχουν παίξει στην Ελλάδα, όπως οι Ρομπέρτο, Πάρντο, Σορεντίνο και Κουέστα.