Νάπολι: Νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές για Γκατούζο!

Καινούργιο συμβόλαιο με βελτιωμένους οικονομικούς όρους πρόκειται να υπογράψει στις αρχές του νέου έτους με τη Νάπολι ο τεχνικός των «παρτενοπέι» Τζενάρο Γκατούζο.

Νάπολι: Νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές για Γκατούζο!

Το αρχικό πλάνο της Νάπολι προέβλεπε ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου του προπονητή της ομάδας Τζενάρο Γκατούζο μέχρι το τέλος του 2020. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμη, γεγονός που έδωσε έναυσμα για φημολογία σχετικά με ενδεχόμενες δεύτερες σκέψεις του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για την επέκταση συνεργασίας με τον 42χρονο τεχνικό.

Οι εν λόγω φήμες, πάντως, δεν φαίνεται να έχουν βάση, σύμφωνα τουλάχιστον με ιταλικά δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, η Sportmediaset σε σημερινό της ρεπορτάζ τονίζει ότι το «αφεντικό» της Νάπολι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γκατούζο και το αρχικό σχέδιο θα προχωρήσει κανονικά, απλά με μικρή καθυστέρηση.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, απλά δόθηκε μια παράταση στην υπόθεση, προκειμένου να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του «ντιλ». Το νέο συμβόλαιο του «Ρίνο» θα τον δεσμεύσει στον πάγκο των «παρτενοπέι» μέχρι το 2023 και μάλιστα προβλέπει βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

Ειδικότερα, η νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να αυξήσει τις αποδοχές του παλιού άσου της Μίλαν στα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. «Η καθυστέρηση στις υπογραφές είχαν να κάνουν με λεπτομέρειες που συνδέονται με τα δικαιώματα της εικόνας του, κάποια μπόνους καθώς και το τεχνικό επιτελείο του», αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας.

Ευχάριστη εξέλιξη, λοιπόν, για τον Γκατούζο, ο οποίος προ λίγων ημερών συγκλόνισε με την αποκάλυψή του ότι ότι πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο τον ταλαιπωρεί σε σημαντικό βαθμό.