Λάμπαρντ: «Είμαι ικανοποιημένος, αλλά θέλω περισσότερα»

«Είμαι χαρούμενος αλλά πάντα θέλουμε περισσότερα ως προπονητές», δήλωσε ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, μιλώντας στο Sky Sports για την πορεία της ομάδας στην Premier League.

Λάμπαρντ: «Είμαι ικανοποιημένος, αλλά θέλω περισσότερα»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ, δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος με την πρόοδο που έχει σημειώσει εφέτος η Τσέλσι στην Premier League, αλλά ζήτησε περαιτέρω βελτίωση στην προσπάθειά της ομάδας, προκειμένου να καταστεί διεκδικήτρια του τίτλου. Οι Λονδρέζοι, βρίσκονται στην 5η θέση της κατάταξης με 25 βαθμούς σε 14 αγώνες και σε απόσταση δύο βαθμών από την Λέστερ που είναι .

«Είμαι χαρούμενος αλλά πάντα θέλουμε περισσότερα ως προπονητές», δήλωσε ο νεαρός προπονητής της Τσέλσι στο Sky Sports και πρόσθεσε: «Η πραγματικότητα είναι, πως στην αρχή της σεζόν, είχαμε μερικούς νέους παίκτες ενώ άλλοι έλειπαν και δεν είχαμε καλή προετοιμασία. Κοιτάζοντας τα πρώτα αποτελέσματα, είδαμε κάποιες καλές και μερικές όχι τόσο καλές εμφανίσεις.

Στην συνέχεια, προχωρήσαμε σε μια καλή πορεία με αξιοσημείωτη βελτίωση, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά θέλουμε περισσότερα. Θέλουμε να είμαστε διεκδικητές τίτλων, αλλά πρέπει να αποδεχτούμε ότι αυτό θα γίνει βήμα προς βήμα.

Έχουμε κάνει μερικά βήματα, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πολλά περισσότερα. Αυτή η σεζόν έδειξε ότι οι περισσότερες ομάδες είχαν δύσκολες στιγμές και ένα μεγάλο μέρος αυτών, οφείλεται στην προετοιμασία που δεν είχαμε. Δεν πρέπει να ξεπεράσουμε τα όρια. Πρέπει να σκεφτούμε βραχυπρόθεσμα και τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».