Δώνης: «Αν συνεχίσουν να αναπαράγονται ψέματα, θα ανεβάσω τις συνομιλίες»

Ψέματα χαρακτήρισε τα όσα ακούγονται για τη σχέση του με τους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Γιώργος Δώνης, τονίζοντας ότι έχει στη διάθεσή του συνομιλίες για να αποδείξει την αλήθεια.

Δώνης: «Αν συνεχίσουν να αναπαράγονται ψέματα, θα ανεβάσω τις συνομιλίες»

Ο Γιώργος Δώνης αποτελεί παρελθόν για την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ την ίδια στιγμή ΜΜΕ του Ισραήλ αναφέρουν ότι η σχέση του Έλληνα προπονητή με τους ποδοσφαιριστές του ήταν κάκιστη. Μάλιστα, δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι αποχώρησε χωρίς να τους αποχαιρετήσει.

Ο ίδιος διαψεύδει τέτοιες φήμες, τονίζοντας μάλιστα ότι συνεχιστεί η αναπαραγωγή του θέματος δεν θα έχει άλλη επιλογή, πέρα από το να ανεβάσει τις συνομιλίες του με τους πρώην παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αν περίμενε ότι θα φύγει: «Θα ήταν ψέματα αν σου έλεγα ότι εξεπλάγην από την απόφαση της διοίκησης να με διώξει. Σαν προπονητής, έχω μεγάλη εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις, και μπορώ να σου πω ότι έχω την ικανότητα να... μυριστώ αυτό που θα γίνει. Είχαμε ευκαιρίες σε κάποια παιχνίδια του πρωταθλήματος που θα μπορούσαμε να είχαμε αλλάξει την... μοίρα μας, αλλά αυτό τελικά δεν έγινε. Πιστεύω ότι μετά την ήττα από την Άσχοντ, περίπου 2,5 εβδομάδες πριν, κατάλαβα ότι αν δεν αρχίζαμε να παίρνουμε αποτελέσματα, θα ήταν δύσκολο. Το μόνο το οποίο με εξέπληξε ήταν ότι ειδοποιήθηκα για την απόλυση μου μετά την τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι»

Για το πώς ειδοποιήθηκε για την απόλυσή του: «Ο κ. Μιτς Γκόντχαρ με πήρε τηλέφωνο. Μου εξήγησε ότι είχαμε μεγάλους στόχους για φέτος και ήταν ιδιαίτερα σημαντικό ότι προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Europa League. Μου τόνισε ότι γνωρίζει πως οι συνθήκες δεν ήταν οι ιδανικές λόγω του κορονοϊού και χωρίς τον κόσμο δίπλα μας, αλλά μου εξήγησε ότι έπρεπε να κάνει μια αλλαγή που να σοκάρει τους παίκτες».

Για τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο για την σχέση του με τους ποδοσφαιριστές του: «Πολλά ψέματα ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες, και αν συνεχίσουν να σηκώνουν το θέμα, θα αναγκαστώ ανεβάσω στο Instagram screenshots από τα μηνύματα που μου έστειλαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μιτς, τον κ. Τζακ Αγγελίδη, το τιμ μου και τους παίκτες μου. Είχαμε μια εξαιρετική σχέση και το εκτιμώ αυτό. Καταλαβαίνω. Ένα σάιτ το Ισραήλ έγραψε αυτή την ιστορία, και όλα τα media στην Ελλάδα το αναπαρήγαγαν, αλλά είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχω ακούσει στη ζωή μου».