Τέλος ο Δώνης από τον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έλυσε τη συνεργασία της με τον προπονητή, Γιώργο Δώνη.

Τέλος ο Δώνης από τον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (23/12) τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Δώνη.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις η ισραηλινή ομάδα μαζί με την ανακοίνωση απόλυσης ευχήθηκε στον Έλληνα τεχνικό καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Δώνης ανέλαβε τη Μακάμπι στην αρχή της σεζόν. Το 0-0 με την Μπεϊτάρ την περασμένη Δευτέρα στην Ιερουσαλήμ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους διοικούντες της ομάδας.

Η Μακάμπι μετά από 11 ματς βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και στο -11 από την κορυφή όπου είναι η Μακάμπι Χάιφα.

Ο Δώνης ωστόσο της έδωσε την πρόκριση στους 32 του Europa League όπου θα αντιμετωπίσει τη Σαχτάρ.

Το κλίμα είχε βαρύνει πολύ εσχάτως για τον Δώνη. Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ynet.co.il έκανε λόγο για ανοιχτές κατηγορίες των παικτών αναφορικά με την κατάσταση που βρέθηκε η ομάδα.

«Είναι ο χειρότερος προπονητής που είχαμε την εποχή της προεδρίας του Μίτσελ Γκόλνταρ. Δεν κάνουμε καθόλου τακτική στην προπόνηση, δεν υπάρχει καμία οδηγία μέσα στο παιχνίδι. Φτάνουμε εντελώς απροετοίμαστοι στα παιχνίδια και γι’ αυτό δεν μπορούμε να βάλουμε εύκολα γκολ.

Με αυτόν δεν έχουμε καμία τύχη να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλοι οι παίκτες της Μακάμπι πήγαν ένα βήμα προς τα πίσω με αυτόν φέτος. Με τον Ίβιτς ποτέ δεν θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο», είναι ατάκες που φέρεται να έχουν ειπωθεί από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τον Έλληνα προπονητή