Κρόος: Δεν άξιζε τριάδα ο Μέσι !

Την αντίθεσή του στην παρουσία του Λιονέλ Μέσι στην τριάδα των φιναλίστ για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς εξέφρασε ο Τόνι Κρόος

Κρόος: Δεν άξιζε τριάδα ο Μέσι !

Αν ένας παίκτης πρώτης γραμμής αποφεύγει τις κοινοτοπίες, προκειμένου να τα έχει καλά με όλους, αυτός είναι ο Τόνι Κρόος. Ο Γερμανός κεντρικός χαφ της Ρεάλ αναφέρθηκε στις επιλογές των καλύτερων στον κόσμο για την χρονιά που τελειώνει και εξέφρασε την αντίρρησή του για την παρουσία του Λιονέλ Μέσι στους τρεις υποψήφιους φιναλίστ: «Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Σίγουρα ο Λεβαντόφσκι. Το άξιζε και το πήρε αυτό το βραβείο. Αλλά ο Μέσι κατά την άποψή μου δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο top-3 αυτή της λίστας μιας και αυτή τη χρονιά δεν τα πήγε καλά».

Όσο για το αντίστοιχο βραβείο προπονητή, όπου μονομάχησαν δύο συμπατριώτες του, δεν είχε ανάλογο παράπονα, εκτιμώντας πως άξιζαν εκ νέυ την βράβευση ο Γιούργκεν Κλοπ που οδήγησε την Λίβερπουλ στον πρώτο τίτλο Πρέμιερ Λιγκ έπεIτα από 30 χρόνια, αλλά και στον Χάνσι Φλικ, που παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του με την Μπάγερν: «Και οι δύο είναι υπέροχοι προπονητές, βάσει των επιτυχιών τους. Ο Κλοπ είχε κι αυτός μια εκπληκτική χρονιά. Ο Φλικ είναι ο χαρακτήρας του 2020. Όχι μόνο οδήγησε την ομάδα του σε τρεμπλ αλλά νίκησε όλες τις ομάδες που αντιμετώπισε και σπάνια δεν έβαζε πάνω από τέσσερα γκολ στον αντίπαλο».