Ριβάλντο: «Δεν θα απέρριπτα τη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή έπαιξα στην Μπαρτσελόνα»

Ο Ριβάλντο δήλωσε πως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 είχε βρεθεί κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο σπουδαίος άσος του παρελθόντος αρνήθηκε την πρόταση, όχι όμως γιατί είχε αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα.

Ριβάλντο: «Δεν θα απέρριπτα τη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή έπαιξα στην Μπαρτσελόνα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2002 πήγε να κάνει το...κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Ριβάλντο. Ήθελε στη Μαδρίτη τον «Ρίμπο» για να παίξει μαζί με τον Ρονάλντο.

Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Ριβάλντο.

Ο Βραζιλιάνος άσος, σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, είχε πρόταση από τους Μαδριλένους αλλά τελικά δεν υπέγραψε.

«Ποτέ δε θα απέρριπτα τη Ρεάλ, επειδή έπαιξα στην Μπαρτσελόνα. Ξέρω πολύ καλά ότι αν υπέγραφα στη Ρεάλ, θα ήταν μία παρόμοια περίπτωση με του Φίγκο αλλά τελικά δε συνέβη.

Αν βρισκόμουν μαζί με το Ρονάλντο στη Ρεάλ, θα ήμασταν ένα τρομακτικό δίδυμο. Ήδη το δείξαμε όταν αγωνιστήκαμε με την Βραζιλία. Άμα είχα περισσότερο χρόνο να αναπτύξω αυτή τη χημεία μέσα σε ένα σύλλογο, θα ήμασταν θανατηφόροι. Θα τρομάζαμε τις άμυνες ανεξάρτητα από το σε ποια ομάδα θα παίζαμε. Το καλοκαίρι του 2002 η Ρεάλ υπέγραψε τον Ρονάλντο και ενδιαφέρθηκαν για μένα. Αν καταφέρναμε να είμαστε μαζί, θα ήταν απίθανο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ριβάλντο.