Νέα «τεσσάρα» από την PSV Αϊντχόφεν

Στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2020 η PSV Αϊντχόφεν διέλυσε με σκορ 4-1 τη Φένλο και έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τον Άγιαξ.

Νέα «τεσσάρα» από την PSV Αϊντχόφεν

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της PSV Αϊντχόφεν για το 2020 με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Φένλο. Η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ επικράτησε με σκορ 4-1 και έχοντας ένα ματς περισσότερο έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τον Άγιαξ. Το επόμενο παιχνίδι της αντιπάλου του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένο για τις 10 Ιανουαρίου κόντρα στον Άγιαξ.

Η Αϊντχόφεν και πάλι παρουσίασε το γνωστό της πρόσωπο με την πολύ καλή επίθεση και την προβληματική άμυνα. Είναι ενδεικτικό ότι η Φένλο άνοιξε το σκορ 22' με τον Άριας, ενώ θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο ματς η Βααλβάικ είχε δοκάρι στο 0-0.

Η PSV στο 35' έφερε το ματς στα ίσια με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαξ και στην επανάληψη άλλαξε ακόμα περισσότερο την εικόνα της. Στο πρώτο μέρος η εικόνα της Αϊντχόφεν ήταν πολύ κακή και με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ότι είχαν το μυαλό τους στις διακοπές. Τα πράγματα στην επανάληψη άλλαξαν με την PSV να βγαίνει εντελώς διαφορετική στο γήπεδο και στο 49' ο Μποσκαγκλί έκανε το 2-1, ενώ στο 58' ο Χάκπο πέτυχε και τρίτο γκολ για την ομάδα του κάνοντας το 3-1.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φέιν. Καθοριστικός για την εξέλιξη του αγώνα ήταν ο Μανουεκέ, ενώ αρκετή δουλειά έκαναν και πάλι οι δύο μπακ Ντάμφρις και Μαξ με τον δεύτερο να έχει γκολ και ασίστ. Έτσι η PSV τελείωσε τις υποχρεώσεις της για το 2020, αλλά για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι η εστία της παραβιάστηκε.

PSV ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Εμβογκό, Ντάμφρις, Τέζε, Μποσκαγλί, Μαξ (81' Φέιν), Γκέτσε, Σανγκαρέ, Χέντριξ, Μαντουεκέ, Χάκπο, Ιχατάρεν (57' Πιρόε).