Γιακουμάκης: «Γελοίο να με συγκρίνουν με τον Μαχλά»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σχολίασε το γεγονός ότι ο Τύπος στην Ολλανδία τον συγκρίνει με τον Νίκο Μαχλά κι εκείνος από την πλευρά ούτε που θέλει να ακούει κάτι τέτοιο.

Γιακουμάκης: «Γελοίο να με συγκρίνουν με τον Μαχλά»

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έχει κάνει ο Γιώργος Γιακουμάκης στην Eredivisie, αφού έχει σκοράρει 10 γκολ με τη φανέλα της Φένλο σε 13 ματς. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει κλέψει την παράσταση με τα κατορθώματα του στο ολλανδικό πρωτάθλημα και ο Τύπος στις Κάτω Χώρες έχει μπει σε μία διαδικασία να τον συγκρίνει με τον Νίκο Μαχλά.

Ο ίδιος ο Γιακουμάκης δεν θέλει να ακούει για σύγκριση με τον Νίκο Μαχλά, ο οποίος είχε γράψει ιστορία στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο ποδοσφαιριστής μίλησε για τις συγκρίσεις που γίνονται και μάλιστα τόνισε ότι το στιλ του είναι πιο κοντά στον Γιάννη Αναστασίου.

«Πάνε καλά τα πράγματα, αλλά μη με συγκρίνετε με τον Μαχλά. Είναι γελοίο», ανέφερε ο Γιακουμάκης, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε: «Μοιάζω πιο πολύ με τον Αναστασίου. Ο Σαμαράς ήταν πιο στατικός και ο Μαχλάς πιο ευκίνητος και ταχύτερος. O Χαριστέας ήταν πιο διψασμένος για να πάρει την ευκαιρία του. Τον Αναστασίου ήταν δύσκολο να τον μαρκάρουν οι αντίπαλοι του και πάντα βρισκόταν στο κατάλληλο σημείο», σχολίασε ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Το συμβόλαιο του Γιακουμάκη με τη Φένλο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Μάλιστα οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να μπει οψιόν μίας ακόμα χρονιάς και είναι στο χέρι της ολλανδικής ομάδας να την ενεργοποιήσει.