Η απάντηση του Ζιντάν στον Κούμαν για τη διαιτησία

Έχουν...ανάψει τα αίματα στην Ισπανία, με την κουβέντα για τη διαιτησία. Ο Κούμαν αναφέρθηκε στο χέρι του Σέρχιο Ράμος με την Έιμπαρ και ο Ζιντάν απάντησε.

 Η απάντηση του Ζιντάν στον Κούμαν για τη διαιτησία

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, απάντησε αφού φυσικά δέχθηκε σχετική ερώτηση για τα όσα είπε ο Κούμαν.

Ο Ολλανδός προπονητής της Μπαρτσελόνα, είχε θελήσει να σχολιάσει το ματς της «βασίλισσας» με την Έιμπαρ και μια φάση όπου η μπάλα χτυπάει στον αγκώνα του Σέρχιο Ράμος, λέγοντας:

«Δεν καταλαβαίνω το κριτήριο των διαιτητών. Υπάρχουν πράγματα που δεν γίνονται εύκολα κατανοητά. Αν ρωτήσεις δέκα φίλους της Ρεάλ, οι εννέα θα σου πουν ότι είναι πέναλτι. Αλλά ο διαιτητής αποφάσισε να μην το σφυρίξει. Αλλά ξέρουμε τι συμβαίνει».

Ο Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ενόψει της αναμέτρησης των «μερένγκες» με την Γρανάδα, απάντησε: «Με ενοχλεί που μιλούν για την διαιτησία στην Μπαρτσελόνα. Με ενοχλεί γιατί εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό το κομμάτι».

Για την κριτική που δέχεται εκείνος αναφορικά με τη διαχείριση του ρόστερ, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε: «Όταν κάνω ροτέισον με ρωτάτε γιατί κι όταν δεν κάνω πάλι με ρωτάτε γιατί δεν κάνω ροτέισον και δεν τους αλλάζω. Υπολογίζω σε όλους τους παίκτες μου».