Χέντερσον: «Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Η Λίβερπουλ για μία ακόμη χρονιά θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή. Τι λέει ο αρχηγός των πρωταθλητών Αγγλίας, Τζόρνταν Χέντερσον για τη δύσκολη συνέχεια.

Χέντερσον: «Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο αρχηγός της Λίβερπουλ μίλησε για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, τη νίκη της ομάδας επί της Κρίσταλ Πάλας και το υπέροχο τέρμα που σημείωσε μετά την ασίστ του Αλεξάντερ Άρνολντ.

«Τώρα έχουμε μια μικρή διακοπή μέχρι το επόμενο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα. Οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Ελπίζουμε να έχουμε μερικούς ακόμα παίκτες να επιστρέφουν από τραυματισμό, καθώς και τα μεγαλύτερα επίπεδα ετοιμότητας. Οι επόμενες εβδομάδες αποτελούν μια σημαντική περίοδο για εμάς.

Η Πάλας είναι μια καλή ομάδα και νομίζω πως τη φετινή σεζόν έχει βάλει δύσκολα στους αντιπάλους της. Έχει πάρει μερικά πολύ καλά αποτελέσματα.

Για εμάς, ήταν σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς μετά από μια μεγάλη εβδομάδα. Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα.

Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο μας. Πρέπει να συνεχίσουμε.

Συνηθίζω να μπαίνω στην περιοχή, αφού ο Τρεντ συνήθως σεντράρει. Αυτή τη φορά, έδωσε την πάσα και εγώ κατάφερα να σουτάρω. Ήταν ένα καλό τελείωμα.

Νομίζω όμως πως όλα τα γκολ μας επιτεύχθηκαν από καλά τελειώματα. Ήμασταν αδίστακτοι μπροστά από το τέρμα και αυτό ήταν σημαντικό».