Φράνκο Σολδάνο: Η προσευχή και το γκολ (vids)

Ο Φράνκο Σολδάνο βοήθησε τη Μπόκα Τζούνιορς να κάνει ανατροπή του σκορ και να πάρει πολύτιμη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ιντεπεντιέντε.

Φράνκο Σολδάνο: Η προσευχή και το γκολ (vids)

Ο Φράνκο Σολδάνο ήταν στη βασική ενδεκάδα της Μπόκα Τζούνιορς στον αγώνα με την Ιντεπεντιέντε για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής.

Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό φορ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία αλλά τελικά κατάφερε να σκοράρει στο 83΄σημειώνοντας το γκολ της ισοφάρισης (1-1)

Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και διστακτική έξοδο του τερματοφύλακα ο Σολδάνο πρόλαβε τον αμυντικό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις η Μπόκα πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Καρντόνα και πήρε τη νίκη.

Από τότε που έφτασε στην Μπόκα, στα μέσα του 2019, ο Σολδάνο είχε μόνο δύο γκολ: το ένα εναντίον της Μπάνφιλντ και το άλλο εναντίον της Ατλέτικο Τουκουμάν.

Στην προθέρμανση του αγώνα οι κάμερες συνέλαβαν τον Σολδάνο να διαλογίζεται σαν να προσεύχεται και μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε σχετικά.

«Πριν από το παιχνίδι, επικεντρώνομαι και μιλώ στη μητέρα μου για να την ευχαριστήσω για όλα όσα βιώνω. Σε αυτή τη δύσκολη χρονιά της είμαι ευγνώμων» είπε.

Αναφορικά με το γκολ δήλωσε: «Ήταν κάτι που το χρειαζόμουν, αλλά σημασία είχε ότι νίκησε η ομάδα, το οποίο είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Πρέπει να θυμόμαστε ότι είμαστε οι πρωταθλητές για να προχωρήσουμε προς τα εμπρός».