Αϊντχόφεν: Συζητά με τον Ραϊόλα για την επέκταση του συμβολαίου του Ιχαταρέν

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, Αϊντχόφεν συζητά με τον Μίνο Ραϊόλα για την επέκταση του συμβολαίου του 18χρονου Μοχάμεντ Ιχαταρέν

Αϊντχόφεν: Συζητά με τον Ραϊόλα για την επέκταση του συμβολαίου του Ιχαταρέν

Το συμβόλαιο του Μοχάμεντ Ιχαταρέν με την PSV λήγει το καλοκαίρι του 2022 και η Αϊντχόφεν θέλει να το ανανεώσει από τώρα. Γι' αυτό έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον ατζέντη του, τον γνωστό Μίνο Ραϊόλα.

Ο 18χρονος άσος πολιορκείται από πολλές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και με τέτοιο μεγαλοατζέντη που συνεργάζεται είναι σίγουρο ότι θα έχει καλές προτάσεις.

Ο ίδιος δηλώνει «προς το παρόν πολύ χαρούμενος που είναι στην Αϊντχόφεν» αλλά είναι ανοικτός και σε προτάσεις άλλων ομάδων. «Έχω ακόμα συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο. Ο χρόνος όμως φεύγει πολύ γρήγορα. Τα αφήνω όλα στον Μίνο. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη» δήλωσε ο Ιχαταρέν στη nu.nl.

O Iχαταρέν δέχθηκε μεγάλο πλήγμα πέρσι όταν έχασε τον πατέρα του που πέθανε από καρκίνο και χρειάστηκε λίγο χρόνο για να σταθεί ξανά στα πόδια του. Και φέτος είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει «τα πάνω του».

«Είμαι ευγνώμων στον Θεό. Χαίρομαι που έχω ακόμα τη μητέρα μου και τα πέντε αδέλφια μου που μπόρεσαν να με βοηθήσουν» ομολόγησε ο με μαροκινές ρίζες Ιχαταρέν.

Το πρωτάθλημα της Ολλανδίας θα διακοπεί μέχρι τις 10 Ιανουαρίου και οι παίκτες της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

«Για μένα, το σύντομο χειμερινό διάλειμμα είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρωθώ στον εαυτό μου. Θα συνεχίσω να προπονούμαι, δεν θα σταματήσω. Θέλω να παραμείνω σε φόρμα. Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου θα τρέχω πάνω-κάτω κατά μήκος του καναλιού στην Ουτρέχτη» είπε ο Ιχαταρέν.