Αναπολεί τον Ολυμπιακό ο Φιγκέιρας (pic)

Νέα ανάρτηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας με την οποία γυρίζει το χρόνο πίσω και αναπολεί την περίοδο που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.

Αναπολεί τον Ολυμπιακό ο Φιγκέιρας (pic)

Στη Μπράγκα ανήκει ο Ντιόγκο Φιγκέιρας η καριέρα του οποίου βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ βρίσκεται εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας της πορτογαλικής ομάδας και είναι χαρακτηριστικό ότι το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησε να τον πουλήσει.

Ο Φιγκέιρας είχε προτάσεις και από ρωσικές ομάδες, αλλά τις απέρριψε όλες, διότι δεν το κάλυπτε καμία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 29χρονος μπακ να μείνει στην Μπράγκα και φυσικά εκτός πλάνων του προπονητή. Είναι ενδεικτικό ότι παραμένει εκτός ομάδας φέτος και δεν έχει κάνει καμία συμμετοχή.

Ο ίδιος θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ και η Μπράγκα θα "ψαχτεί" να τον δώσει σε κάποιον σύλλογο προκειμένου να βγάλει από πάνω της το συμβόλαιο του. Ο Φιγκέιρας, πάντως, αναπολεί τις στιγμές που έζησε με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στα social media ανάρτησε και πάλι φωτογραφία από την περίοδο που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Μάλιστα σαν σήμερα 18 Δεκεμβρίου ο Φιγκέιρας είχε σημειώσει το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ήταν στις 18/12/2016 όταν είχε σκοράρει στο 3-1 επί του Παναιτωλικού στο "Γ. Καραϊσκάκης". Σε αυτό το σημείο να τονίζουμε ότι ο Φιγκέιρας έχει συμβόλαιο με τη Μπράγκα έως το καλοκαίρι του 2022.