Αμπέλ Φερέιρα για Κλοπ, Γκουαρντιόλα και τίτλους!

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα συμπληρώνει περίπου δυο μήνες στον πάγκο της Παλμέιρας. Τι είπε για τα τρόπαια που διεκδικεί η ομάδα του και το σχόλιό του για τους Κλοπ, Γκουαρντιόλα

Αμπέλ Φερέιρα για Κλοπ, Γκουαρντιόλα και τίτλους!

Σχεδόν δυο μήνες στον πάγκο της Παλμέιρας συμπλήρωσε ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, είναι ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία των παικτών του, αφού η ομάδα του Σάο Πάολο είναι σε καλή κατάσταση και κυρίως βρίσκεται στη μέση ενός αγώνα για τρία τρόπαια: το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, το Κύπελλο της Βραζιλίας και το Copa Libertadores, όπου προκρίθηκε στα ημιτελικά. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ρίβερ Πλέιτ.

«Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την επόμενη μέρα. Δεν σκεφτόμαστε αν θα κερδίσουμε αυτό ή εκείνο το παιχνίδι ή αυτόν ή εκείνον τον τίτλο.

Εάν ούτε ο Γκουαρντιόλα και ο Κλοπ μπορούν να υποσχεθούν τίτλους, επίσης δεν μπορώ να το κάνω και εγώ γιατί απέχω πολύ από τις ικανότητές τους. Σε ένα χρόνο είναι πρωταθλητές και στον επόμενο βρίσκονται πίσω 20, 30 βαθμούς. Και είναι οι καλύτεροι προπονητές στον κόσμο.

Το μόνο που υπόσχομαι είναι να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος ξεκίνησε φέτος τη σεζόν στον ΠΑΟΚ αλλά εργάζεται ήδη στη Βραζιλία εδώ και επτά εβδομάδες.