Κλοπ: Οι δηλώσεις για το βραβείο του καλύτερου προπονητή στον κόσμο (vid)

Το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς από τη FIFA κέρδισε ο Γιούργκεν Κλοπ. Τι δήλωσε ο προπονητής της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Λίβερπουλ.

Κλοπ: Οι δηλώσεις για το βραβείο του καλύτερου προπονητή στον κόσμο (vid)

Ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ ανέφερε:

«Είμαι σοκαρισμένος. Βρίσκομαι εδώ επειδή το κέρδισα πέρυσι και ήθελα να δείξω σεβασμό σε όλους.

Αυτή τη χρονιά τα πράγματα ήταν διαφορετικά και πιο εύκολα, γιατί είμαστε εδώ στο Λίβερπουλ και είμαι εδώ με τους παίκτες μου, όπως τον Τρεντ. Έχουμε πάρει τις αποστάσεις μας σε ένα δωμάτιο στο προπονητικό κέντρο.

The Best: Καλύτερος προπονητής για το 2020 ο Γιούργκεν Κλοπ (pics)

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Πραγματικά έχω πάρα πολλούς να ευχαριστήσω και πάνω από όλα τους προπονητές μου. Το πρωί ήμασταν όλοι μαζί και αν μου είχε περάσει από το μυαλό, πως θα το κέρδιζα, θα τους είχα εδώ μαζί μου να κάθονταν στα αριστερά και στα δεξιά μου.

The Best: Κορυφαίος ποδοσφαιριστής ο Λεβαντόφσκι που νίκησε Μέσι, Ρονάλντο (pic)

Θα πρέπει να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, γιατί όλα όσα έκαναν όλα αυτά τα χρόνια ήταν ξεχωριστά. Θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά. Ήταν μεγάλη μου τιμή.

Δεν ξέρω τι χτίζουμε, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως το νιώθουμε να είναι πολύ καλό. Δεν ονειρευόμασταν για 30 χρόνια, αλλά το κάνουμε εδώ και μερικά χρόνια και φυσικά αυτό που συνέβη το περσινό καλοκαίρι, ήταν απολύτως εξαιρετικό.

Όλοι είχαμε μια ξεχωριστή χρονιά, δυστυχώς όχι με την θετική έννοια, αλλά μπορέσαμε να δώσουμε τουλάχιστον στους οπαδούς της Λίβερπουλ μερικά highlights σε μια δύσκολη περίοδο».