The Best: Ποιον ψήφισαν για καλύτερο παίκτη του 2020 οι Μέσι και Ρονάλντο;

Δείτε σε ποιους έδωσαν τις ψήφους τους, για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη του 2020 "The Best", οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, η κυριαρχία των οποίων... έσπασε. 

The Best: Ποιον ψήφισαν για καλύτερο παίκτη του 2020 οι Μέσι και Ρονάλντο;

Μπορεί να σημαίνει πολλά… μπορεί και τίποτα! Στη Ευρώπη όμως τα πανούργα και δαιμόνια μυαλά συνδυάζουν τις πρόσφατες δηλώσεις του Νεϊμάρ, που θέλει να παίξει ξανά με τον Μέσι (δεν διευκρίνισε σε ποια ομάδα) κι… ας κάθεται στον πάγκο, με την ψήφο του Αργεντινού αστέρα για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του 2020, όπου στην τριάδα των επιλαχόντων ήταν κι αυτός.

The Best: Κορυφαίος ποδοσφαιριστής ο Λεβαντόφσκι που νίκησε Μέσι, Ρονάλντο (pic)

Για να μην σας κουράζουμε όμως, ο Μέσι ψήφισε… Νεϊμάρ. Σε αυτόν έδωσε τους 5 βαθμούς για τον κορυφαίο παίκτη του 2020, ενώ η 2η ψήφος του, που δίνει 3 βαθμούς πήγε στον Εμπαμπέ (επίσης παίκτη της Παρί) και η 3η (δίνει 1 βαθμό) στον… μεγάλο νικητή της βραδιάς, τον Λεβαντόφσκι, που πήρε πάνω από τις μισές ψήφους συνολικά.

Πάμε και στον Κριστιάνο Ρονάλντο; Έδωσε την 1η του ψήφο - αυτή που δίνει 5 βαθμούς- στον νικητή της βραδιάς, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, την 2η (τους τρεις βαθμούς) στον Λιονέλ Μέσι και την 3η (1 βαθμό) στον Εμπαπέ.