Αϊντχόφεν: Δυο τραυματίες από το ματς με την Ντε Γκράαφτσαπ

Η Αϊντχόφεν είχε δυο τραυματίες στο ματς με την Ντε Γκράαφτσαπ στον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ολλανδίας

Αϊντχόφεν: Δυο τραυματίες από το ματς με την Ντε Γκράαφτσαπ

Η Αϊντχόφεν ζορίστηκε για να καταβάλει εκτός έδρας την Ντε Γκράαφτσαπ με 2-1 και να προκριθεί στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι απώλειες για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του Εuropa League αφού δυο παίκτες της τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ντε Γκράαφτσαπ - Αϊντχόφεν 1-2: Με ζόρια στον 3ο γύρο του Κυπέλλου (vid)

Συγκεκριμένα, ο Πάμπλο Ροσάριο ο οποίος μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο στη θέση του Σανγκαρέ, δεν πρόλαβε να παίξει 20 λεπτά και τραυματίστηκε για να αντικατασταθεί από τον Φέιν.

Ο προπονητής Ρότζερ Σμιντ είπε ότι ο τραυματισμός δεν φαίνεται σοβαρός αλλά καλού κακού ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να επιβεβαιωθεί η εκτίμηση.

Ο δεύτερος που τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή ήταν ο Ντένζελ Ντάμφρις αλλά ο ίδιος δήλωσε πως αυτή έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

«Δεν είναι τίποτα σοβαρό. Ήταν ένα σκληρό τάκλιν και πέφτοντας χτύπησα στα πλευρά μου. Στο σπριντ ήθελα να πάρω ανάσα, αλλά ένιωσα ότι δεν έπαιρνα αέρα» δήλωσε.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο προπονητής Σμίντ τόνισε ότι το Κύπελλο είναι πολύ σημαντική διοργάνωση για την Αϊντχόφεν. «Θέλαμε να δείξουμε ότι έχουμε μεγάλα κίνητρα να κατακτήσουμε το Κύπελλο και το κάναμε. Στο τέλος, θα μπορούσαμε να το κάνουμε λίγο πιο εύκολο αν είχαμε σκοράρει λίγο νωρίτερα» δήλωσε.

Τέλος ο Ντόνιελ Μάλεν μίλησε για το απίθανο γκολ που σημείωσε (το 2-0) κι αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του. «Παίξαμε με διαφορετικές μπάλες απ' ότι στην Eredivisie και το ένιωσα αυτό κατά την προθέρμανση. Ήταν ελαφρύτερες. Λειτούργησε καλύτερα στο σουτ» είπε.

Δείτε τη γκολάρα του Μάλεν