Ντε Γκράαφτσαπ - Αϊντχόφεν 1-2: Με ζόρια στον 3ο γύρο του Κυπέλλου (vid)

Η Αϊντχόφεν ζορίστηκε για να καταβάλει εκτός έδρας την Ντε Γκράαφτσαπ με 2-1 στον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Ντε Γκράαφτσαπ - Αϊντχόφεν 1-2: Με ζόρια στον 3ο γύρο του Κυπέλλου (vid)

Η PSV Αϊντχόφεν, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Ντε Γκράαφτσαπ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Η Αϊντχόφεν είχε στο παρελθόν αρκετούς πρόωρους αποκλεισμούς στη διοργάνωση αλλά αυτή τη φορά έδειξε την απαραίτητη σοβαρότητα για να πάρει την πρόκριση.

Είναι αλήθεια ωστόσο ότι κινδύνεψε στο πρώτο ημίωρο. Μάλιστα στο 29' δέχθηκε γκολ από τον Χούιζεν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Αϊντχόφεν έχασε δυο καλές ευκαιρίες με τους Ντάμφρις και Μάλεν και στην επανάληψη άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Μαξ στο 56΄.

Πέντε λεπτά πριν από την συμπλήρωση των 90 ο Μάλεν με υπέροχη προσπάθεια και σουτ έκανε το 0-2 και ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση για την PSV.

Η Ντε Γκράαφτσαπ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 89' με τον Χίντερινκ σε 1-2.

Ο Γερμανός τεχνικός της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιτ παρέταξε την ομάδα του με την εξής σύνθεση (4-2-2-2): Ούνερσταλ, Ντάμφρις (78’ Τέζε), Μπάουμγκαρτλ, Βίργκεβερ, Μαξ, Σανγκαρέ (46’ Ροζάριο), Χέντριξ, Γκέτσε, Ιχατάρεν, Μάλεν, Γκακπό (78’ Πιρόε).

Δείτε το υπέροχο γκολ του Μάλεν