Μποαβίστα: Γιατί είπε το ναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα

Ο 74χρονος Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος εργάστηκε και στον Παναθηναϊκό, είπε το ναι στην πρόταση της Μποαβίστα. Τι δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Μποαβίστα: Γιατί είπε το ναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας ύστερα από 6 χρόνια. Είπε το ναι στην πρόταση της Μποαβίστα και ο 74χρονος εξήγησε γιατί απάντησε καταφατικά και επιστρέφει στην Πορτογαλία ύστερα από 6 χρόνια, όταν και είχε εργαστεί στην Μπράγκα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μάλιστα υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και θα δουλέψει ξανά στην Μποαβίστα ύστερα από14 χρόνια.

«Ο τρόπος που με πλησίασαν με έπεισε, ότι άξιζε να επιστρέψω σε ένα σύλλογο που ήμουνα παλιότερα. Για να επιστρέψω, πάνω απ όλα, υπήρξε η προοπτική ενός έργου που θεωρώ ενδιαφέρον και έχει καθοριστική σημασία για την Μποαβίστα και την ιστορία της.

Οι φίλαθλοι δεν ξεχνούν την αποχώρησή μου από τον σύλλογο και ούτε εγώ έχω ξεχάσει. Κατά τη διάρκεια της περιόδου μου εδώ, ο τρόπος με τον οποίο με αντιμετώπισαν, άφησαν ένα σημάδι συμπάθειας και ευγνωμοσύνης.

Έτσι, όταν μου έγινε η πρόταση υπήρχε ένα μέρος μέσα μου, που ένιωθα πάντα για 14 χρόνια, που είπε ότι έπρεπε να την αποδεχτώ» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο απολύθηκε από τη Σάντος.